Having previously carried out an extension to the surgery at Portlethen Dental Care, in 2014, the client asked us to look into the potential to convert the existing loft space, to provide more Consultation rooms.

We were able to work with the client to design a space that would provide 2 additional Consultation rooms, an Office, Waiting Area, Staff Room and a Shower Room. All accessed via a new stair, which was designed to minimise the impact on the existing ground floor layout. New rooflights were added to the existing roof, to provide natural daylight into each of the spaces.

Works started on site in August and are due to complete by the end of October.

Do you want to extend your commercial property?

If you are considering a similar project, or would like to discuss any alteration works, please Contact Us to arrange a free consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s