Having recently completed the conversion of the loft space into further consultation rooms, Albyn Architects have obtained planning and building warrant approval for the next phase of the works – a ground floor waiting room extension, new entrance and reception area.

With continued growth, Portlethen Dental Care want to invest in providing their patients with the best service and experience. The new entrance lobby will provide a barrier to the outside elements and the extended waiting area will provide a bright and welcoming space to sit and relax.

Do you want to extend your commercial property?

If you are considering a similar project, or would like to discuss any alteration work to your property, please Contact Us to arrange a free consultation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s